Implantació de sistemes de monitoreig en projectes d’entorns saludables.

Category
Finalitzat

En el marc de la construcció d’espais de circuits saludables en diferents zones de la ciutat, concretament, en els barris de Roís de Corella i Beniopa, Avinguda del Grau i en el barri del Raval, s’han dut a terme les següents actuacions:

  • La implantació d’un circuit saludable intergeneracional en Beniopa/Roís de Corella per a la pràctica d’activitat física a l’aire lliure, dirigit a persones majors i joves. Comptarà amb un sistema de monitoreig d’aforaments per càmeres. Més informació.
  • La creació d’un espai intergeneracional per a l’activitat física en l’Avinguda del Grau. Aquest projecte té per objectiu crear un espai intergeneracional per a l’activitat física en l’Av. del Grau, que afavorisca la realització d’exercici físic a l’aire lliure, especialment dirigit a la població major i juvenil. En aquest sentit, es vol posar a la disposició de les veïnes i veïns un parc o circuit biosaludable a l’aire lliure per a la pràctica regular d’exercici físic, amb aparells de fàcil maneig i gran versatilitat, adaptats a les diferents edats. S’han instal·lat en els espais càmeres intel·ligents que permetran la monitorització i control d’aforaments. Més informació.
  • La creació d’un espai saludable per a l’activitat física en el barri del Raval. Aquest projecte té per objectiu generar un espai saludable que afavorisca la realització d’exercici físic a l’aire lliure, especialment dirigit a la població juvenil. S’han instal·lat en els espais càmeres intel·ligents que permetran la monitorització de l’ús i el control d’aforaments, de tal forma que es preveu que les persones usuàries puguen consultar en temps real la. Més informació.

Amb la col·laboració de:

Inicio