Dimarts 31 de maig l’Oficina de Transició Energètica (OTEA) assessorarà sobre eficiència energètica a Gandia

  • Entre les 10.30 i les 13.30 hores, el personal de l’OTEA informarà sobre cultura energètica a la ciutadania en una carpa informativa situada en el Passeig Germanies (entrada de la Casa de Cultura).
  • A les 11.30 hores, a l’Urbalab hi haurà una conferència sobre la factura elèctrica, autoconsum, subvencions per a instal·lació d’energies renovables i comunitats energètiques locals, entre altres.

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Gandia, OPE Gnadia, apropa a Gandia l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Generalitat Valenciana (OTEA), el proper dimarts 31 de maig.

L’objectiu d’ambdues oficines és acostar la cultura energètica als veïns d’aquest municipi a través de un estand itinerant que estarà situat al Passeig Germanies, en l’entrada de la Casa de la Cultura, i la impartició d’una xarrada-taller, que tindrà lloc a l’Urbalan, seu de la OPE Gandia.

Amb aquest servei públic, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i l’Ajuntament de Gandia assessoren a la ciutadania en estalvi energètic i promou l’eficiència i l’autoconsum mitjançant energies renovables.

L’horari de l’estand será de 10.30 a 13.30 hores, per a atendre i resoldre els dubtes particulars dels ciutadans. A les 11.30 hores, es farà una conferència informativa oberta al públic a l’Urbalab (C/ Fundació Vicent Ferrer, núm. 6).

A través d’aquesta oficina itinerant de la Generalitat, la ciutadania podrà conéixer de primera mà les energies renovables i es fomentarà el seu ús, amb l’assessorament tècnic necessari per a incorporar les energies renovables en la llar, sol·licitar subvencions o promoure la creació de Comunitats Energètiques Locals (CEL), entre altres.

L’oficina OTEA de la Consellera es posa a disposició de municipis, associacions i col·lectius de tota la Comunitat Valenciana que vulguen rebre suport, informació i formació en matèria de transició energètica, a través del correu electrònic oteacv@gva.es i el telèfon 650 084 509.

Així mateix, recordem que el servei municipal de l’Oficina de Projectes Europeus, OPE Gandia, manté de manera permanent a l’Urbalab, un servei d’atenció a la ciutadania per tal d’informar sobre les línies de finançament europees, associades a aquestes i altres matèries, així com en oferir assistència tècnica en la gestió dels processos de sol·licitud de les ajudes. Per a sol·licitar atenció personalitzada cal demanar cita prèvia. Més informació a la web https://smartcitygandia.com/oficina-eu/ i el telèfon 96 295 96 97. Segueix-nos al nostre canal de Telegram @oficinaeugandia.