El servei de Smart City de l’Ajuntament de Gandia publica una licitació per a la monitorització intel·ligent del carril bici i passeig per als vianants d’Av. del Grau

L’objectiu és realitzar un pilot d’innovació per a l’estudi de la mobilitat i el comportament del turista mitjançant sensors (càmeres intel·ligents).

La ciutat de Gandia, com a municipi turístic i en la seua condició de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) va desenvolupar en 2019 el Pla estratègic DTI (PEDTI), des del qual es  planteja la gestió del turisme en el municipi sobre la base de l’estudi de la informació i el coneixement generat a partir de variables clau de l’activitat turística, obtingudes mitjançant la implementació de solucions tecnològiques.

Aquesta instal·lació de sensors, que parteix del programa d’actuació 38 del PEDTI – Eix d’Innovació Tecnològica, permetrà disposar d’informació de gestió del destí i, concretament, informació sobre la mobilitat activa i sostenible a la ciutat per a conèixer aspectes com el tipus de vehicle, la freqüència d’ús i diversos indicadors relacionats amb el carril bici i el passeig de vianants.

La contractació s’emmarca en el Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia, 2021-2023, financiado por el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo y la Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria de Estado de Turismo y Turisme Comunitat Valenciana respectivamente, y el propio Ajuntament de Gandia.

La presentació d’ofertes finalitzarà el 25 d’agost de 2023.

Més informació: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=fJ8E5LBIBwtVYjgxA4nMUw%3D%3D