L’ Oficina Municipal de Projectes Europeus participa en la Fira de la Mobilitat sostenible integrada en la Fira del Motor de Gandia

Stands i xarrades informatives sobre l’ús de la mobilitat sostenible, solucions adaptades per aconseguir vivendes més eficients i sostenibles, tot sobre les ajudes europees associades.

L’Oficina municipal de Projectes Europeus, comptarà amb un stand informatiu en la Fira de la Mobilitat Sostenible organitzada entorn a l’esdeveniment Fira del Motor de Gandia. Dins de les línies de finançament dels Fons Next Generation EU són d’especial rellevància les actuacions en torn a la millora de la sostenibilitat de les ciutats, en aquest sentit, i amb l’objecte de apropar aquesta informació al públic en general, el stand comptarà amb informació específica de les línies d’ajudes europees, junt amb solucions i consells tècnics sobre l’ús de la mobilitat sostenible i les energies renovables en vivendes.

Estarem del 6 al 8 de maig en l’espai Fira Mercat Gandia, un stand pensat per ajudar-te a resoldre els teus dubtes i oferir-te orientació personalitzada si estàs pensant en adquirir un vehicle sostenible o adequar de manera eficient i sostenible la teua vivenda.

Per oferir-te un servei d’informació integrat, a més a més d’OPE Gandia, trobaràs informació del servei municipal de l’Oficina d´Habitatge de l’Ajuntament de Gandia, i de serveis tècnics especialitzats que t’assessoraran de manera personalitzada, entre els que es troben l’Associació del Motor Gandia, les delegacions en La Safor del Col·legi Oficial d’Administradors de Finques i el Col·legi Oficial d’Arquitectes de València, i la col·laboració desinteressada de les empreses Klimia, i-Resol i Muvere Electrificaciones SL, especialitzades en energies renovables.

Un grup creat “ad hoc” per a l’esdeveniment de la Fira del Motor Gandia, amb l’objectiu comú de difondre entre la ciutadania els aspectes clau relacionats amb la implantació de sistemes d’autoconsum amb energies renovables, l’adquisició i ús de vehicles sostenibles i la rehabilitació energètica d’edificis, així como les ajudes públiques Next Generation associades a aquests temes, a les quals es pot accedir.

L’espai Fira de la mobilitat sostenible estarà obert al públic des del divendres 6 per la vesprada, fins el diumenge 8 pel matí, en horari de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 amb servei d’assessorament especialitzat, zona interactiva amb ferramentes d’autoavaluació i prescripció automatitzada amb les que conèixer quines tecnologies són de major interès per a ells, atenent a l’ús i consum personal, material divulgatiu, gràfic i digital, i una programació de xarrades divulgatives. Tota la informació detallada en este enllaç.

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Gandia, és un servei municipal l’objectiu del qual és  promoure i facilitar la participació de tots els sectors de la ciutat en projectes i oportunitats de finançament a nivell europeu. Entre les seues funcions es troben la captació de finançament en l’àmbit de l’Ajuntament de Gandia per  al desenvolupament de projectes de ciutat, i la prestació d’un servei especialitzat per a divulgar els Fons Next Generation a Ciutadania i Empreses.