Jornada Talent: Recursos i ajudes per a la contractació i formació 27/6/2023

Des d’Urbalab Gandia, amb la col·laboració de l’Oficina de Projectes Europeus i l’Acord Territorial de la Safor, s’ha preparat una jornada informativa per a donar a conèixer diferents recursos i convocatòries d’ajudes (Generació D i Labora) a les quals l’empresa pot acollir-se per a contractar personal, amb la finalitat d’afavorir la incorporació de talent a l’empresa.

Programa:

  • Presentació. Elena Moncho. Regidora delegada de Economía, Empresa i Ocupació; comerç, mercats i consum de l’Ajuntament de Gandia.
  • Ajudes a les pimes per a la contractació de profesionals de la Transformació digital: fins a 20.000 € per professional.  Ponent: José V. Chordá (Ajuntament de Gandia).
  • Formació i mentorització en transformació digital per a equips directius: Subvencionat al 100%. Ponent: Javier Lozano, CEO de Nanfor SL.
  • Formació i mentorització en transformació digital per a persones treballadores de pimes: Subvencionat al 100%. Ponent: Ana García (García Ibáñez).
  • Formació amb compromís de contractació: Formació a mida subvencionada per a les empreses. Ponents: Ana García (Presidenta de CECAP) i Aurora Moncho (Ajuntament de Gandia).

Hora i format: 13.00 h. Presencial i en línia.

Lloc: URBALAB – Sala Conecta. C/ Fundació Vicent Ferrer, nº 6, Gandia.

Organitza: Ajuntament de Gandia – URBALAB Gandia, Oficina de Projectes Europeus – SmartCity, i l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor.

Inscríu-te: https://form.jotform.com/231711734336351