Mai 6 2022

L'Oficina de Projectes Europeus participa en la Fira de la Mobilitat Sostenible integrada en la Fira del Motor de Gandia

Estand i xarrades informatives sobre l'ús de la mobilitat sostenible, solucions adaptades per a aconseguir habitatges més eficients i sostenibles, i les seues ajudes europees associades.

Comptarem amb un estand informatiu en la Fira de la Mobilitat Sostenible organitzada entorn a l'esdeveniment Fira del Motor de Gandia.

Dins de les línies de finançament dels Fons Next Generation EU són d'especial rellevància les actuacions entorn de la millora de la sostenibilitat de les ciutats, en aquest sentit, i a fi d'acostar aquesta informació al públic en general, l'estand comptarà amb informació específica de les línies d'ajuda europees, juntament amb solucions i consells tècnics sobre l'ús de la mobilitat sostenible i les energies renovables en habitatges.

Estarem del 6 al 8 de maig en l'espai Fira Mercat Gandia, un estand pensat per a ajudar-te a resoldre els teus dubtes i oferir-te orientació personalitzada si aquestes pensat a adquirir un vehicle sostenible o adequar de manera eficient i sostenible el teu habitatge.

Per a oferir-te un servei d'informació integrat, a més de OPE Gandia, trobaràs informació del servei municipal de l'Oficina d´*Habitatge del Ajuntament de Gandia, i de serveis tècnics especialitzats que t'assessoraran de manera personalitzada, entre els quals es troben:

Associació del Motor Gandia

Energies renovables (*Klimia, i-Ressol)

Energies renovables (*Muvere Electrificacions SL)

Delegació a la Safor del Col. Oficial d'Administradors de finques

Delegada del Col. Oficial d'Arquitectes de València a la Safor

Un grup creat “ad hoc” per a l'esdeveniment de la *Fira del Motor Gandia, amb l'objectiu comú de difondre entre la ciutadania els aspectes clau relacionats amb la implantació de sistemes d'autoconsum amb energies renovables, l'adquisició i ús de vehicles sostenibles i la rehabilitació energètica d'edificis, així com les ajudes públiques *Next *Generation associades a aquests temes, a les quals es pot accedir.

L'espai *Fira de la *mobilitat sostenible estarà obert al públic des del divendres 6 a la vesprada, fins al diumenge 8 al matí, en horari d'11.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.00 amb servei d'assessorament especialitzat, zona interactiva amb eines d'autoavaluació i prescripció automatitzada amb les quals conéixer quines tecnologies són de major interés per a ells, atés l'ús i consum personal, material divulgatiu, gràfic i digital, i una programació de xarrades divulgatives.

 

N

XARRADES

Dissabte de matí Dissabte de vesprada Diumenge de matí

1

Estic pensant a comprar un vehicle sostenible (elèctrics BEV, híbrids endollables PHEV, híbrids HEV, Mild hibrid MHEV): Quina diferència hi ha entre aquestes modalitats?, quin tipus interessa més, en funció de l'ús que li done?

11,30 hs

18,00 hs

11,30 hs

2

Quins passos he de seguir per a instal·lar a la meua casa un punt de recàrrega de vehicle sostenible?

11,45 hs

18,15 hs

11,45 hs

3

Quin tipus d'ajudes existeixen per a la compra d'un vehicle sostenible?, com funcionen?, quin import subvencionen?

12,00 hs

18,30 hs

12,00 hs

4

Necessite millorar l'eficiència energètica del meu habitatge, quines solucions hi ha en el mercat?, (envolupant, finestres i portes, energia solar, aerotermia, …), quines ajudes hi ha?

12,15 hs

18,45 hs

12,15 hs

5

Quines ajudes hi ha per a instal·lar sistemes d'autoconsum amb energies renovables? (solar, tèrmica, ...)

12,30 hs

19,00 hs

12,30 hs

6

Què són i per a què serveixen els informes d'avaluació d'edificis?, com es tramiten?

12,45 hs

19,15 hs

12,45 hs

7

Com afecta l'autoconsum en la factura elèctrica?

13,00 hs

19,30 hs

13,00 hs

Organitza: Oficina de Projectos Europeos del Ajuntament de Gandia