Inscriu-te i forma part del catàleg de solucionadors

Una guia d'empreses i professionals, de Gandia i comarca, que donen resposta a les necessitats que tenen les empreses i la ciutadania en Digitalització, Eficiència energètica i Energies renovables, i en Mobilitat sostenible

Com
funciona?

  1. Emplena aquesta sol·licitud amb les teues dades de contacte, activitat en la qual estàs especialitzat i els tipus de solucions que ofereixes. Recorda que el nostre espai web es dirigeix a la ciutadania i a les empreses.
  2. Després d'això, en pocs dies, els tècnics de la OPE comproven que les teues dades són reals i correctes, i tens la seu social o un punt de venda / atenció legalitzat, a Gandia o a la comarca.
  3. Validen la teua sol·licitud, activen la teua presència en el catàleg de solucionadors i t'envien un mail confirmant-lo, així ja tens un altre punt de comunicació amb els teus clients objectiu. Una finestra més que dona a conéixer les teues solucions.
  4. Les dades que se sol·liciten tenen l'objectiu d'inscriure/actualitzar la seua empresa o negoci en el catàleg de solucionadors digitals de Gandia i comarca. Només quedaran visibles les dades de l'activitat comercial: Nom comercial, adreça, telèfon de contacte, imatge-logotip, mail de contacte de l'empresa, breu descripció del negoci, especialitat i solucions que ofereix, adreça web, categories i subcategories en les quals s'inscriuen els serveis que ofereix.

- Si perteneces a este primer grupo, comprueba tus datos y regístrate, en el siguiente enlace:

Inscriu-te


  • Industria inerconectada con IoT, acceso a datos en tiempo real y la utilización de sistemas ciberfísicos
  • Aquesta categoria enllaça amb el cens oficial de GVA-Habitatge . Comprova que figures en ell.
  • Esta categoría enlaza con el censo oficial de MOVES IVACE . Comprueba que figuras en él.