Ago 2 2022

Xarrada informativa: Ajudes del Programa Kit Digital per a la Digitalització de comerços (tant empreses com autònoms)

Xarrada informativa sobre què és, com funciona i com es poden beneficiar les empreses i autònoms d'aquest programa d'ajudes dirigit a facilitar la digitalització d'empreses i negocis. Un programa que ofereix bons a fons perdut amb un percentatge de subvenció del 100%.

Kit Digital té previst obrir:

a) La seua segona convocatòria d'ajudes d'enguany, a principi d'agost (dirigides a empreses i negocis d'entre 3 i 9 treballadors, amb bons de 6.000 €)

b) La seua tercera convocatòria d'ajudes d'enguany, després de l'estiu (dirigida a empreses i negocis d'entre 0 i 2 treballadors inclosos autònoms, amb bons de 2.000 €).

Contingut de la sessió:

Kit digital i Oficines Accelera Pime
Marcel Cerveró (Responsable de l'Oficina Accelera Pime de FEMEVAL. Director de Serveis Transformació Digital de FEMEVAL)

Precs i preguntes

En la xarrada s'analitzaran les particularitats del Programa Kit Digital i com poden els comerços aconseguir i beneficiar-se d'aquestes ajudes que faciliten la seua transformació digital.

També es tractarà la convocatòria oberta per a ser agent digitalitzador . Com és conegut, les empreses de tecnologia que presten serveis de digitalització a les empreses, poden formar part del catàleg de solucions tecnològiques del "bo digital".

A més, s'informarà sobre altres ajudes i recursos als quals pots accedir "Iniciativa Accelera pime i altres"

Assisteix, informa't i aprofita l'ocasió en benefici del teu negoci.

Dirigit a: Empreses i autònoms (especialment les que compten entre 3 - 9 treballadors, i les que compten entre 0 - 2 treballadors). Associacions empresarials.

Duració estimada: 1 hora

Format de la sessió: Presencial + En línia

Col·labora: FEMEVAL

Organitza: Oficina de Projectes Europeus del Ajuntament de Gandia