Jun 27 2023

Jornada "Talent: recursos i ajudes per a la contractació i la formació"

Des d'Urbalab Gandia, amb la col·laboració de l'Oficina de Projectes Europeus i el Pacte Territorial de la Safor, s'ha preparat una Jornada informativa per a donar a conèixer diferents recursos i convocatòries d'ajudes (Generació D i Labora) a les que l'empresa pot acollir-se per contractar personal, amb la finalitat d'afavorir la incorporació de talent a l'empresa.

Programa:

  • Presentació. Elena Moncho. Regidora delegada  d'economia, empresa i ocupació; comerç, mercats i consum de l'Ajuntament de Gandia.
  • Ajudes a les pimes per a la contractació de professionals de la Transformació digital: fins a 20.000 € per professional.  Ponent: José V Chordá (Ajuntament de Gandia)
  • Formació i mentorització en transformació digital per a equips directius: Subvencionat al 100%.  Ponent: Javier Lozano, CEO de Nanfor SL
  • Formació i mentorització en transformació digital per a  persones treballadores de pimes: Subvencionat al 100%. Ponent: Ana García (García Ibáñez)
  • Formació amb compromís de contractació:   Formació a mesura subvencionada per a les empreses. Ponents: Ana García (Presidenta de CECAP) i Aurora Moncho (Ajuntament de Gandia)

Hora i format: 13.00 h. Presencial i on line.

Lloc: URBALAB - Sala Conecta. C/ Fundació Vicent Ferrer, nº 6, Gandia.

Organitza: Ajuntament de Gandia - URBALAB Gandia, Oficina de Projectes Europeus – SmartCity i el Pacte Territorial de la Comarca de la Safor.