Mai 31 2022

Jornada d'assessorament personalitzat eficiència energètica (factura elèctrica, autoconsum, subvencions per a instal·lació d'energies renovables i comunitats energètiques locals, entre altres

El dimarts 31 de maig l'Oficina de Transició Energètica (OTEA) assessorarà sobre eficiència energètica a Gandia en el Paseig dels Germaníes.

  • Entre les 10.30 i les 13.30 hores el personal de l'ATALAIA informarà sobre cultura energètica a la ciutadania en una carpa informativa situada en el Passeig Germanies, enfront de la Casa de Cultura Marquesa González de Quirós.
  • A les 11.30 hores, en *Urbalab hi haurà una conferència sobre la factura elèctrica, autoconsum, subvencions per a instal·lació d'energies renovables i comunitats energètiques locals, entre altres.

L'Oficina de Projectes Europeus del Ajuntament de Gandia porta a Gandia l'Oficina itinerant de Transició Energètica i Acompanyament de la Generalitat Valenciana (OTEA), dimarts que ve 31 de maig, per a acostar la cultura energètica a la ciutadania, a través de l'assessorament i atenció personalitzada i d'una xarrada-taller.

Organitza: Oficina de Projectes Europeus del Ajuntament de Gandia