Comerç i Tecnologia: la fórmula de l'èxit.
Nov 10 2023

DEMOLAB: La tenda del futur. 10/11.

DEMOLAB és un esdeveniment de difusió i demostrador de l’estat de l’art de les solucions tecnològiques aplicades al comerç minorista.

El seu objectiu és contribuir a la modernització i digitalització del teixit comercial local, a través d’una experiència pròxima entre comerciants i solucions tecnològiques per a la posada en valor dels seus models de negoci.

Esta trobada comptarà amb una programació d’activitats complementària a l’oferta tecnològica, consistent en tallers, xarrades i trobades, dirigits tant a comerciants com a estudiants, que permetran establir ponts entre l’oferta i la demanda d’innovació, al mateix temps que servisca d’aparador de casos d’èxit de l’entorn.

DEMOLAB es celebra del 8 al 10 de novembre en URBALAB Gandia.

Està finançat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i l'Ajuntament de Gandia.

Programa del dia 10 a l'ESPAI CONNECTA:

  • 12h30 - 13h15: Ponència "Investigació i desenvolupament aplicats a la recerca de solucions per al comerç". L'experiència de l'UCE Machines i el Campus UPV Gandia, per Vicente Monzó. Taller motivacional dirigit a estudiants.
  • 13h - 14h: Ponència "Dona-li valor al teu negoci local, resposta als nous hàbits de consum”, per Pilar Gomà i Quintillà, experta en la promoció del comerç local i mercats de proveïments.
  • 14h - 14h45: Taula redona “Anàlisi i millora de l'experiència client en el comerç local”. Resultats del programa impulsat per l'Ajuntament de Gandia. Moderadora: Estefanía Pastor.
  • 14h50 - 15h15: Clausura. Elena Moncho Palacio, Regidora de Economia, Empresa, Innovació Comerç i Mercats.
  • 15h15: Networking y còctel en Jardí de la Casa Marqués Gonzàlez de Quiròs.
Organitza: Ajuntament de Gandia.