Comerç i Tecnologia: la fórmula de l'èxit.
Nov 9 2023

DEMOLAB: La tenda del futur. 9/11.

DEMOLAB és un esdeveniment de difusió i demostrador de l’estat de l’art de les solucions tecnològiques aplicades al comerç minorista.

El seu objectiu és contribuir a la modernització i digitalització del teixit comercial local, a través d’una experiència pròxima entre comerciants i solucions tecnològiques per a la posada en valor dels seus models de negoci.

Esta trobada comptarà amb una programació d’activitats complementària a l’oferta tecnològica, consistent en tallers, xarrades i trobades, dirigits tant a comerciants com a estudiants, que permetran establir ponts entre l’oferta i la demanda d’innovació, al mateix temps que servisca d’aparador de casos d’èxit de l’entorn.

DEMOLAB es celebra del 8 al 10 de novembre en URBALAB Gandia.

Està finançat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i l'Ajuntament de Gandia.

Programa del dia 9 a l'ESPAI CONNECTA:

  • 11h30 - 12h30: Ponència-taller "Dissenyant estratègies de negoci centrades en el client", per Marcos Álvarez, economista i expert en Recursos Humans. Taller motivacional dirigit a estudiants.
  • 13h - 14h: Ponència "Com reflotar el teu comerç gràcies a la tecnologia", per Juan Antonio Camaño, escriptor i expert en vendes i diplomat en Ciències Empresarials.
  • 15h - 16h: Ponència “Retail Intelligence: entre l'artificial i el natural. El factor humà com a catalitzador per a obtindre el màxim de les noves tecnologies en retail” per Marcos Álvarez, escriptor, economista i expert en Recursos Humans.
  • 16h - 17h: Ponència "L'estratègia digital en el xicotet comerç", per David Gil Cervera, expert en planificació estratègica.
  • 17h - 18h: Ponència "Fomentant la col·laboració entre comerciants i consumidors mitjançant la tecnologia", per Silvia Huerta, directora de la delegació de l'OCU a la Comunitat Valenciana.
Organitza: Ajuntament de Gandia