NextGenerationEUGobierno de España - Ministerio de Educación y Formación ProfesionalPla de Recuperación, Tranformación y ResilienciaAula MentorUOPAjuntament de Gandia

Ajudes per a la creació d’ Unitats d’Orientació de Professional (UOP) dependents del Programa Aula Mentor

L'objectiu és facilitar una oferta modular que permeta iniciar, acumular o completar la formació que dona opció a adquirir una acreditació, certificat o títol del sistema de formació professional.

L'orientació professional facilita la possibilitat de millorar la qualificació laboral i professional per mitjà de l'oferta formativa i la creació d'itineraris formatius individuals, que consisteixen a desenvolupar una sèrie d'accions, estandarditzades, perquè la persona que desitja trobar treball o millorar la seua ocupabilitat s'incorpore al mercat laboral.

L'itinerari té en compte les circumstàncies personals, el seu ambient social, la seua formació acadèmica i professional i la seua experiència laboral prèvia. Amb aquesta informació es crea un diagnòstic previ, entre la persona usuària i el/la tècnic/a, i es dissenya un pla d'assessorament i formació per a impulsar el seu desenvolupament professional.

A més, rep informació, orientació i assessorament sobre els tràmits a realitzar per a poder acreditar les competències professionals incloses en l'oferta existent de Formació Professional en la Comunitat Valenciana vinculada al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació.

Pressupost: 34.850€ Finançament: 28.500€ Aportació municipal: 6.350€ Convocatoria: Enllaç Web
Actuacions finançades:
Altres actuacions: