NextGenerationEUGobierno de España - Ministerio de SanidadPla de Recuperación, Tranformación y ResilienciaFEMP - Federación Española de Municipios y ProvinciasRECS - Red Española de Ciudades SaludablesAjuntament de Gandia

Creació d’un espai saludable per a l’activitat física en el barri del Raval

Aquest projecte té per objectiu generar un espai saludable en el barri del Raval que afavorisca la realització d'exercici físic a l'aire lliure, especialment dirigit a la població juvenil. Es preveu la incorporació d'espais saludables que potencien l'activitat física i la salut, per a realitzar entrenaments i exercicis a l'aire lliure.

Pressupost:

112.765,89 €

Finançament: 80.000,00€ Convocatoria: RECS
Actuacions finançades:

Creació d’un espai saludable que potencie l’activitat física i la salut

Creació d'un espai saludable que promoga la realització d'activitat física a l'aire lliure, i dotar d'un millor equipament a les persones residents de l'entorn del Raval, en la zona sud de Gandia en la seua connexió amb el riu Serpis. La creació de l'espai saludable contempla obra bàsica, que estarà composta d'actuacions prèvies i demolicions, condicionament del terreny, instal·lacions d'enllumenat, urbanització interior de la parcel·la, pistes esportives, jardineria, instal·lació de reg i instal·lació de mobiliari urbà sostenible.

Activitats de dinamització i difusió de l’ús de l’espai

Activitats de dinamització per a la promoció de l'activitat física en el barri, diferenciades per col·lectius, realitzades al llarg del projecte. Accions de difusió de l'espai a través del treball en conjunt amb altres departaments i institucions de la localitat (serveis específics del municipi, associacions veïnals i de col·lectius…), de manera que es fomente la participació del públic objectiu en aquest projecte.