NextGenerationEUGobierno de España - Ministerio de SanidadPla de Recuperación, Tranformación y ResilienciaFEMP - Federación Española de Municipios y ProvinciasRECS - Red Española de Ciudades SaludablesAjuntament de Gandia

Creació d’un espai intergeneracional per a l’activitat física en l’Av. del Grau

Aquest projecte té per objectiu crear un espai intergeneracional per a l'activitat física en l'Av. del Grau, que afavorisca la realització d'exercici físic a l'aire lliure, especialment dirigit a la població major i juvenil. En aquest sentit, es vol posar a la disposició de les veïnes i veïns un parc o circuit biosaludable a l'aire lliure per a la pràctica regular d'exercici físic, amb aparells de fàcil maneig i gran versatilitat, adaptats a les diferents edats.

Convocatoria: RECS.
Actuacions finançades:

Creació d’un espai Training Box

Aquesta actuació suposa la creació d'un “gimnàs a l'aire lliure” situat en la zona nord de Gandia en la seua connexió amb la platja i el Grau de Gandia, dirigit a la població jove, per a la realització de múltiples exercicis esportius, a l'aire lliure, basats en exercicis d'entrenament Crossfit i Street Workout. Es contempla el subministrament, instal·lació i muntatge de l'equipament compost per una gàbia d'exercicis, barres paral·leles, 4 bancs de salt, espatlera, banc d'exercicis i barra de flexions.

Creació d’un espai o circuit biosaludable

Aquesta actuació té com a propòsit promoure i fomentar l'activitat física en la població major, posant a la seua disposició un parc o circuit biosaludable, a l'aire lliure, perquè puguen realitzar exercici físic amb regularitat, així com dotar d'un millor equipament la zona. Es contempla el subministrament, instal·lació i muntatge d'equipament consistent en aparells biosaludables com ara «vagonetes», «volants», «bancs amb pedals», «cadires amb pedal» així com altres màquines biosaludables que milloren les condicions físiques de la població.

Activitats de dinamització i difusió de l’ús de l’espai:

Realització d'accions de dinamització per a la promoció de l'activitat física en el propi espai biosaludable, diferenciats per tipologia de col·lectiu, realitzats al llarg del projecte. Difusió de l'espai a través de la cooperació i treball en conjunt amb altres departaments i institucions de la localitat (serveis específics del municipi, associacions veïnals i de col·lectius…), de manera que es fomente la participació del públic objectiu d'aquest projecte.