Gandia posa en marxa la segona enquesta de participació ciutadana per a l’elaboració de la Agenda Urbana de Gandia 2030.

L’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa una segona enquesta de participació ciutadana per a obtindre informació útil per a l’elaboració de l’agenda urbana del 2030, una iniciativa que pretén establir els ciments per al disseny d’una ciutat més habitable, justa, inclusiva, saludable, segura, intel·ligent i sostenible.

Aquesta enquesta, oberta a tota la ciutadania i disponible fins el 29 de setembre, forma part del Pla d’Acció de la AUG2030, que constitueix la tercera fase de treball, té l’objectiu de desenvolupar un programa complet d’actuacions en base al diagnòstic obtingut en la fase I i als objectius estratègics i específics definits en la fase II.

En aquest sentit, en el disseny de l’agenda urbana de Gandia, que segueix les directrius establertes per l’Agenda Urbana Espanyola (AUE), la participació ciutadana és un element fonamental. Així, Gandia té la intenció d’implicar a tota la població per a expressar les seues demandes i necessitats, tot i participant en la transformació de la ciutat. L’objectiu és, en definitiva, contribuir a un desenvolupament més sostenible e inclusiu.

Enllaç a l’enquesta: https://agendaurbanagandia.com/participacio/